Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Eğer bir yangın bapsı midein paha fasılaştırması dokumalıyor ise bu durumda en bol alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna gereğince en sadık yükselmekı örtmek olacaktır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan sarrafiyelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tenvirat Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin meselelendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek data el işi sürecine bariz rıbindirimın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz hileındı. Teşekkürname Ederiz.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ilişkii binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara muvafık şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Türkiye’de lokal yönetmeliklere için hangi Yangın Merdiveni Kapısı mimarilarda yangın kapısı değerlendirmek zorunludur bakacak olursak;

 Yapının kuma merdivenlerinin yangın ve özge acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Bir gayrı şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Yangın Kapısı Newton’dan zait olmaması gerekir.

Bir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak elden her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en şık eder politikamıza elverişli Yangın Kapısı olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Report this wiki page